вівторок, 21 грудня 2021 11:23

"Ніколи в історії не побив би мене" - Ф'юрі згадав бій проти Кличка

"Ніколи в історії не побив би мене" - Ф'юрі згадав бій проти Кличка
Володимир Кличко та Тайсон Ф'юрі. Фото: REUTERS

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі вважає, що справедливо переміг колишнього чемпіона світу у дивізіоні Володимира Кличка.

Британець не погоджується з думкою, що він здолав українця через те, що той уже пройшов пік своєї форми на момент їхнього поєдинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик розповів, за що відсторонили Ломаченка від боксу

"Я якось запитав Кличка: "Очікується, що ти станеш великим суперчемпіоном. Але хто ж найсильніший суперник, з яким ти бився? З ким він бився? З Девідом Хеєм? Кубратом Кульовим? Так, був ще Брайант Дженнінгс, але він вийшов у поганій формі. Дженнінгс був американським середняком. Знову ж таки, ти можеш перемогти лише того, хто стоїть перед тобою у твою епоху. Але Кличко ніколи в історії не побив мене.

Я пам'ятаю, як люди казали, що Кличко закінчився, що він більше не є добрим бійцем. Коли люди програють "Циганському королеві", звичайно ж, це через їхню хворобу, проблеми або тому, що вони пішли на спад" - сказав британець у коментарі Fightnews.info.

Ф'юрі здолав Кличка-молодшого у листопаді 2015 року. "Циганський король" переміг українця одноголосним рішенням суддів та виграв пояси WBO, WBA Super, IBF та IBO.

У жовтні Ф'юрі нокаутував Деонтея Уайлдера, захистивши чемпіонський пояс WBC, який він завоював у 2020 році. У березні Тайсон у поєдинку з Ділліаном Уайтом має провести другий захист чемпіонського титулу.

Володимир Кличко останній бій провів у квітні 2017 року, коли нокаутом програв Ентоні Джошуа. Українець вирішив не проводити реваншу проти британця і завершив кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи в історії не побив би мене" - Ф'юрі згадав бій проти Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі