четвер, 16 липня 2020 14:15

"Ні "Динамо", ні "Зоря", ні "Десна" не готові до Ліги чемпіонів" - Маркевич

"Ні "Динамо", ні "Зоря", ні "Десна" не готові до Ліги чемпіонів" - Маркевич
Мирон Маркевич вважає, що українським командам потрібно посилювати склад перед єврокубками. Фото: ФК "Металіст"

Колишній тренер збірної України, "Дніпра" та "Металіста" Мирон Маркевич вважає, що жоден із претендентів на друге місце в УПЛ не готовий до виступів у Лізі чемпіонів.

За словами фахівця, претендентам на виступ у Лізі чемпіонів потрібно суттєво посилювати свій склад навіть для проходження кваліфікації у груповий турнір.

"Не хочу нікого ображати, але ні "Динамо", ні "Зоря", ні "Десна" не готові до Ліги чемпіонів. Навіть на успішний виступ у кваліфікації Ліги чемпіонів із тим складом, який має кожна з команд, розраховувати буде важко.

Треба серйозно підсилюватися. Та й для Ліги Європи цього буде явно недостатньо. Як для проходження кваліфікації, так і для групового раунду. Рівень чемпіонату України, на жаль, посередній, а для вирішення більш-менш серйозних питань у єврокубках потрібні відповідні футболісти", – сказав Маркевич у коментарі виданню Footboom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" обіграє "Динамо" – Яворський

За два тури до завершення УПЛ "Зоря", "Динамо" та "Десна" претендують на друге місце в турнірній таблиці та путівку у кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Ні "Динамо", ні "Зоря", ні "Десна" не готові до Ліги чемпіонів" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі