неділя, 22 лютого 2009 13:13

НХЛ. Троє хокеїстів поголилися налисо

НХЛ. Троє хокеїстів поголилися налисо

Троє хокеїстів "Кароліни" поголять свої голови наголо, на знак солідарності з дітьми хворими раком, які часто втрачають волосся при хіміотерапії.

Ніклас Валін, Денис Зайденберг і Райан Байда вирішили прийняти участь в добродійній акції, метою якої є збір коштів для боротьби з раком у дітей, повідомляє newsobserver.com.

Довідка gazeta.ua

Кароліна Харрікейнз (англ. Carolina Hurricanes) - професійний хокейний клуб, який виступає в Національній хокейній лізі. Клуб базується в місті Ролі, штат Північна Кароліна, США. Спочатку команда називалася "Нью-Інгленд Уейлерс" і виступала у "Всесвітній хокейній асоціації", де в 1973 році завоювала перший в історії Кубок АВКО (аналог Кубка Стенлі в НХЛ).

Після сезону 1978/1979 клуб прийняли в НХЛ під назвою "Хартфорд Уейлерс". Під даною назвою "Хартфорд" провів в ній 18 сезонів. Після сезону 1996/1997, клуб був переведений в Ролі і нині існує під назвою "Кароліна Харрікейнз". Найвищого успіху команда досягла в сезоні 2005/2006, вигравши вперше в своїй історії Кубок Стенлі.

Зараз ви читаєте новину «НХЛ. Троє хокеїстів поголилися налисо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі