четвер, 23 квітня 2009 09:29

НХЛ. "Бостон" гратиме у півфіналі конференції Кубка Стенлі

НХЛ. "Бостон" гратиме у півфіналі конференції Кубка Стенлі

В 1/4 фіналу конференцій Кубка Стенлі відбулися четверті матчі в серіях. У них "Рейнджерси" перемогли "Вашингтон", "Бостон" виграв серію у "Монреаля", "Калгарі" вдома переграв "Чікаго".

"Бостон" в півфіналі плей-офф конференції. Це стало відомо після четвертого матчу з "Монреалем". Хоч матч почався для них і не дуже вдало: білоруський легіонер господарів Андрій Костіцин вивів свою команду вперед. Але на далі на льоду була одна команда, яка грала в свій хокей.

Ще в кінці першого періоду Майкл Райдер і Давід Крейчі перевернули все з ніг на голову, гості повели в рахунку - 2:1. Потім в другому періоді Філ Кессел збільшив перевагу своєї команди на табло. крапку в матчі поставив той же Майкл Райдер, який записав на свій рахунок дубль.

В останньому періоді глядачі закинутих шайб більше не побачили, тільки стали свідками грубої гри монреалівця, канадця, Майка Комісарека, який спочатку заробив 5 хвилин штрафу, а потім ще 10 і був вилучений до кінця гри. Складно йому було програвати.

"Вашингтон" мав всі шанси завершити серію з "Рейнджерс" вже цієї ночі, але не скористався ним. Вони свого суперника переграли за всіма статтями - не вистачило везіння, реалізації своїх моментів і творив дива у воротах господарів шведський голкіпер Хенрік Лундквіст. Він з 39 кидків суперника відбив 38.

"Рейнджерс", потурбувавши воротаря "Вашингтона" Семена Варламова 21 раз, зуміли відзначитися двічі, що дало привід святкувати перемогу, зробивши рахунок в серії 1:3. Тепер "Вашингтону" прийдеться попотіти, щоб здобути домашню перемогу і пройти в півфінал та не затягування до вирішального матчу.

"Калгарі" вдома переміг "Чікаго", зрівнявши рахунок в серії - 2:2. Цей матч потішив уболівальників обох команд зливою шайб - на двох команди закинули десять шайб на різні смаки.

У господарів відмінно зіграв фін Оллі Йокінен, який у другому періоді оформив дубль. А за рахунку 4:5 гості пішли ва-банк, але нічого хорошого це не принесло, тільки пропустили ще в порожні ворота шосту шайбу.

Плей-офф 1/4 фіналу конференцій. Четверті матчі.

Східна конференція

"Монреаль" - "Бостон" - 1:4 (1:2, 0:2, 0:0).

Рахунок в серії: 0-4.

"Рейнджерс" - "Вашингтон" - 2:1 (1:0, 1:0, 0:1).

Рахунок в серії: 3-1.

Західна конференція

"Калгарі" - "Чикаго" - 6:4 (1:1, 3:3, 2:0)

Рахунок в серії: 2-2.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «НХЛ. "Бостон" гратиме у півфіналі конференції Кубка Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі