понеділок, 25 липня 2011 23:57

"Не треба нас чіпати!" - Сьомін відповів Луческу

"Не треба нас чіпати!" - Сьомін відповів Луческу

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував висловлювання тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу з критикою арбітра після матчу "Шахтар" - "Карпати".

"Я не реагую, але цього разу напевно потрібно. Є дві команди - "Динамо" і "Оболонь", є судді. Ми 1,5 години розбирали всі моменти, цій дівчинці поставили вищий бал. А Містер ... двоє б'ються, а третій не лізь. Нехай краще розповість про фінал Кубка і офсайд Шевченка.

Не треба нас чіпати! Ми самі розберемося. Я його поважаю, але це некоректно! За це відповідає Колліна. Судді отримали ідеальну оцінку, і це справедливо!", - вважає Сьомін.

Нагадаємо, на прес-конференції після матчу за участю чемпіонів України та львівських "Карпат" наставник "гірників" Мірча Луческу розкритикував роботу лайнсмена матчу "Динамо" - "Оболонь" Наталі Рачинської.

"Дуже сумно, що помилки допускають лайнсмени. У цій грі це була жінка. Я б не ставив на ігри жінок, оскільки вони дуже сентиментальні. Починають, можливо, через сентименти трохи допомагати. По-іншому мені пояснити складно, коли два метри поза грою", - сказав наставник "гірників".

У минулому турі роботу Рачинської похвалив інший одіозний наставник - головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.

Зараз ви читаєте новину «"Не треба нас чіпати!" - Сьомін відповів Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі