понеділок, 22 січня 2018 12:53

"Не думаю, що в нього сильний удар" - американець розкритикував Ломаченка

"Не думаю, що в нього сильний удар" - американець розкритикував Ломаченка
"Ломаченко буде ретельно вибирати опонентів". Фото: ФБУ

Український володар поясу WBO у напівлегкій вазі Василь Ломаченко не зможе перемогти американського чемпіона світу у легкій вазі за версією IBF Роберта Істера, коли перейде на категорію вище.

Про це сам Істер сказав у інтерв'ю BoxingScene.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко отримав ще одну престижну нагороду

Крім того, боксер упевнений, що українець уникатиме з ним зустрічі.

"У боксі прийнято вивчати інших боксерів, намагаючись визначити їхні слабкі сторони та вибрати найкращий для себе варіант. Ломаченко напевно підніметься у легку вагу. Не знаю, як скоро, але він, напевно, підніметься та ретельно вибиратиме опонентів", – припускає Істер.

Причина, за якою Ломаченко може уникати бою з ним, – це його високий, як для легкої ваги, зріст (180 сантиметрів), вважає Істер.

"Ломаченко, як і інші мої суперники, є невисоким боксером. До того ж, він піднімається з більш легкої категорії, і я не думаю, що його удар є вельми сильним, як для легковаговика. Але він – розумний боксер, він явно має високий боксерський інтелект. Він досягне певного успіху в легкій вазі, але що стосується мене, то я не думаю, що хтось може мене перемогти", – додав спортсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому бій Ломаченка з Пак'яо має сенс

У ніч на 10 грудня 2017 року Ломаченко здобув чергову гучну перемогу в Нью-Йорку. Українець змусив капітулювати після шостого раунду кубинця Ґільєрмо Ріґондо. Останній став третім небитим суперником в послужному списку українця.

Раніше повідомлялося про переговори щодо бою Василя Ломаченка з Менні Пакьяо, але пізніше менеджер українця цю інформацію спростував.

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що в нього сильний удар" - американець розкритикував Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі