неділя, 10 грудня 2017 12:00

"Чекав, що буде набагато складніше" - Ломаченко прокоментував перемогу над Рігондо

"Чекав, що буде набагато складніше" - Ломаченко прокоментував перемогу над Рігондо
Василь Ломаченко переміг Рігондо технічним нокаутом

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко прокоментував свою перемогу над кубинцем Гільєрмо Рігондо. Українець виграв технічним нокаутом. Суперник відмовився продовжувати бій після шостого раунду.

"Ви ж бачили, це не його вага, він стрибнув на дві ваги вгору. Плюс до бою з його боку було сказано багато не дуже порядних, не надто хороших речей. Не хочу виглядати грубим, але як то кажуть, розмовляти - не мішки тягати.

Чи відчув я що він є дворазовим олімпійським чемпіоном? Зараз складно про це говорити - вже не та швидкість, не та реакція у нього. Природно, десять років тому, коли він був молодим, думаю, він був набагато кращим. Він мене абсолютно нічим не здивував.

Говорили, що це мій найсерйозніший суперник, я сказав, що відповім після бою. Так ось - він далеко не найкращий мій суперник. Але знову ж таки це через різницю у ваговій категорії", - сказав Ломаченко.

За словами українця, цей бій потрібно було проводити раніше.

"Я, звичайно, чекав, що буде набагато складніше, очікував, що він буде набагато кращим. Як виявилося, не в той час влаштували цю битву дворазових олімпійських чемпіонів. Якби вона була років п'ять тому - було б цікавіше особисто для мене. Йому треба було погоджуватися, коли ми перший раз розмовляли. Зараз його вік зіграв ключову роль. У такому віці швидкість і реакція вже губляться".

"Чи відчув я його удар? Ні. Один раз він мені потрапив у лоб - в першому раунді лівим прямим. Не знаю, для його ваги цього, напевно, досить, щоб люди падали", - також зазначив Ломаченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Унікальний мегафайт: Василь Ломаченко – Гільєрмо Рігондо. Кубинець витримав 6 раундів

Ломаченко за бій з Рігондо заробив утричі більше за суперника. Українець отримав 1,2 млн доларів, Рігондо - 400 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «"Чекав, що буде набагато складніше" - Ломаченко прокоментував перемогу над Рігондо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі