вівторок, 10 жовтня 2017 01:25

Наставник збірної Хорватії розповів, як вдалося перемогти Україну

Наставник збірної Хорватії розповів, як вдалося перемогти Україну
Сьогодні героями були всі, а не тільки Андрей Крамарич — Златко Далич

Наставник збірної Хорватії Златко Далич прокоментував перемога над Україною в матчі кваліфікації Кубка світу-2018. "Картаті" обіграли українців з рахунком 2:0 завдяки дублю Андрея Крамарича.

"Дякую своїй команді за гру. Але це лише перший крок до виходу на Кубок світу в Росії.

Сьогодні героями були всі, а не тільки Андрей Крамарич. Вся команда проявила себе найкращим чином, хоча ми не зробили ніяких тактичних змін.

У першому таймі ми більше захищалися, а після перерви зіграли агресивніше. Вдячний своїй команді за те, що вона дотрималася нашого плану на гру. Сьогодні ми здобули велику перемогу.

Хорватська команда з самого початку була готова до активної гри суперника на флангах. Ми знали як діяти проти Марлоса та Коноплянки.

З ким би хотів зіграти у плей-оф? Поки не думав про це. В будь-якому разі я не можу вплинути на жеребкування.

Україна нічим нас не здивувала. Ми добре підготувалися до зустрічі і зіграли так, як запланували.

Два дні тому збірна перебувала у дуже поганому психологічному стані після нічиєї з Фінляндією. Я багато часу витратив на індивідуальні розмови, щоб переконати футболістів у тому, що матч з Україною це їх останній шанс поїхати на Кубок світу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко натякнув на своє майбутнє у збірній України

У паралельних матчах групи Ісландія перемогла Косово - 2:0, а Фінляндія зіграла внічию з Туреччиною - 2:2.

Переможцем групи стала Ісландія - 22 очки. Команда вперше вийшла до фінальної частини Кубку світу. Хорвати здобули 20 пунктів і гратимуть матчі плей-оф. Україна фінішувала на третьому місці - 17 очок.

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Хорватії розповів, як вдалося перемогти Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі