середа, 27 вересня 2017 00:08

Наставник "Шахтаря" відреагував на поразку від "Манчестер Сіті"

Наставник "Шахтаря" відреагував на поразку від "Манчестер Сіті"
Про що говорили з Гвардіолою? Це була особиста розмова - Паулу Фонсека

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував поразку від "Манчестер Сіті" у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. "Гірники" поступилися на виїзді з рахунком 0:2.

"Городяни" забили на початку і наприкінці другого тайму. Відзначилися Кевін де Брюйне і Рахім Стерлінг. Андрій П'ятов парирував пенальті Серхіо Агуеро.

"Я незадоволений, тому що ми програли. Але я пишаюся своєю командою. Хлопці проявили мужність. Ми виходили в атаку, в нас були моменти. Ми грали компактно і не залишали простору супернику. Чесно кажучи, я дивлюся всі матчі з участю "Сіті". В цьому сезоні їм ще не випадала команда, яка б створила їм стільки проблем.

Про що говорили з Гвардіолою? Це була особиста розмова. Ні, все-таки нічого вам не скажу.

Всі гравці сьогодні добре зіграли. Потрібно багато мужності, щоб так протистояти "Манчестер Сіті". П'ятов відбив пенальті, але вся команда добре себе показала.

Жорже Соуза — найкращий арбітр Португалії. Я вже побачив кілька відеоповторів. В кількох ситуаціях йому було дуже важко. На 75-й хв був пенальті на нашу користь за гру рукою. Рахунок міг би бути іншим. Я в жодному випадку не скаржуся на суддівство. Просто констатую факти".

Після матчу "Шахтар" вирушив з Манчестера до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" програв у Манчестері

У паралельному матчі "Наполі" вдома переграв "Фейєноорд" — 3:1.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Шахтаря" відреагував на поразку від "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі