вівторок, 01 листопада 2016 11:52

Наставник "Бенфіки" чекає жорсткого матчу проти "Динамо"

Наставник "Бенфіки" чекає жорсткого матчу проти "Динамо"

Головний тренер португальської "Бенфіки" Руй Віторія поділився своїми очікуваннями від матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти "Динамо".

"Очікую на жорсткий матч. Так, ми перемогли у Києві, але з цього не випливає, що ми зможемо перемогти "Динамо" і вдома. Найбільша помилка полягає в тому, щоб думати, що з виїзної перемоги автоматично слідує домашня.

Упевнений, що "Динамо" створить нам труднощі. Тому ми повинні підійти до майбутнього поєдинку максимально сконцентрованими і постати перед суперником єдиною, цілеспрямованою командою.

Я знаю, вболівальники чекають, що ми переможемо. Ми теж цього хочемо, але легких перемог у Лізі чемпіонів не буває. До кінця групового етапу нас чекає три фінали. Саме так ми ставимося до цих поєдинків. Але ми хочемо всі їх виграти", - сказав тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери вважають "Динамо" аутсайдером матчу з "Бенфікою"

На "Олімпійському" "Динамо" програло "Бенфіці" з рахунком 0:2.

Після трьох турів Ліги чемпіонів лідирує "Наполі" - 6 очок. У "Бешикташа" - 5, "Бенфіка" має 4 очки, "Динамо" - 1.

Сьогодні матч відбудеться в Лісабоні і почнеться о 21:45 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бенфіку" і "Динамо" в Лісабоні розсудить француз

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Бенфіки" чекає жорсткого матчу проти "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі