вівторок, 08 жовтня 2013 08:56

"Нас ще й в аеропорту Дніпропетровська вирішили помучити" - Маркевич

"Нас ще й в аеропорту Дніпропетровська вирішили помучити" - Маркевич
"За роки роботи у футболі я такого ще не бачив" - Маркевич ФОТО: ru.metalist.ua

Свій коментар щодо найгучнішої теми останніх днів в українському футболі дав тренер ФК "Металіст" Мирон Маркевич.

"Чесно кажучи, телефон просто обривається - всі хочуть знати мою думку про події. А думка ця проста - всі ми стали свідками кричущого порушення. 45 хвилин нас тримали в невіданні, а потім скасували матч. Подумати не міг, що на сучасних стадіонах таке можливо - не варто забувати, що крім чисто спортивної складової під ризиком перебували і прості глядачі, адже на трибунах була непроглядна темрява. Страшно уявити, чим все могло закінчитися.

Багато хто не знає, але для нашої команди вчорашній вечір проблемами на стадіоні не закінчився. Нас ще й в аеропорту Дніпропетровська вирішили помучити - довгий час не випускали, вигадуючи якісь смішні причини.

Коли сьогодні вранці мені сказали, що прийнято рішення про догравання, я не повірив у це. Це виключно антиспортивне рішення, яке суперечить здоровому глузду. Будь-яка футбольна людина розуміє, що тут немає ніякої логіки.

Існує план на гру, тактичні схеми на кожен тайм, зрештою, фізичний стан футболістів, який визначає хід гри. І якщо вчора на полі була одна картина, нас усіх чекав другий тайм, в якому, повірте, я чекав ударної гри від своїх хлопців, то тепер що - ми знову виходимо і граємо з чистого аркуша, тільки один тайм, з форою в мінус один м'яч? Та й коли грати цей матч, де? Єврокубки, матчі збірних - скільки всього може помінятися за цей час!

Чесно кажучи, за роки роботи у футболі я такого ще не бачив. Ажіотаж навколо "Металіста" виходить за всі рамки. Невже не можна просто грати у футбол, слідувати букві закону і дотримуватися регламенту.

Зараз ви читаєте новину «"Нас ще й в аеропорту Дніпропетровська вирішили помучити" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі