вівторок, 03 березня 2020 13:19

"Нам залишається тільки дивитися збоку" - Кривцов про війну на Донбасі

"Нам залишається тільки дивитися збоку" - Кривцов про війну на Донбасі
Сергій Кривцов є лідером захисту "Шахтаря" та збірної України. Фото: УАФ

Захисник "Шахтаря" та збірної України Сергій Кривцов познайомив зі своєю родиною та показав своє помешкання в новому житловому комплексі.

Крім того, Кривцов розповів про власний бізнес, дружбу з гравцями "Динамо", дитинство у Запоріжжі та життя "Шахтаря" поза Донецьком.

"Ми не граємо в рідному місті, це важко. Збоку здається, що ми на літаках літаємо, але 4 дні ми перебуваємо на виїздах, включаючи 6 перельотів. А в Донецьку ти сідаєш в машину - і через 10 хвилин після матчу вже вдома з родиною, лежиш на дивані і відновлюється.

Сумно, що у ХХI столітті таке може статися. Про це вже багато слів сказано, нам залишається тільки дивитися збоку. Ми як футболісти ніяк не можемо вплинути на цю ситуацію". – сказав Кривцов в інтерв'ю FootBoom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Шахтаря" має серйозні проблеми зі здоров'ям

Сергій Кривцов виступає за "Шахтар" з 2010 року. За цей час зіграв 105 матчів та забив 2 м'ячі. Також провів 12 ігор за збірну України.

Зараз ви читаєте новину «"Нам залишається тільки дивитися збоку" - Кривцов про війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі