вівторок, 18 травня 2010 08:56

Надаль став найбагатшим тенісистом світу

Надаль став найбагатшим тенісистом світу

Іспанець Рафаель Надаль є найбагатшим тенісистом світу в 2010 році.

Після перемоги на турнірі серії Мастерс у Мадриді, де у фіналі Надаль обіграв свого принципового суперника Роджера Федерера, банківський рахунок іспанця поповнився на 585 тисяч євро. Загалом Рафа менш ніж за 5 місяців заробив 2 мільйона 596 тисяч 880 доларів.

У поточному сезоні Надаль зіграв на 7 турнірах, три з яких виграв, в одному дійшов до фіналу, у двох - до півфіналу і в одному - до чвертьфіналу.

На другому місці йде Роджер Федерер (Швейцарія) з 2,45 мільйонами доларів. Він також взяв участь в 7 турнірах, але виграв лише один, і ще раз він грав у фіналі (Мадрид).

У п'ятірку найбагатших тенісистів року входять також американець Енді Роддік (1,24 мільйона доларів), британець Енді Мюррей (1,23 мільйона) та іспанець Фернандо Вердаско (1,17 мільйона).

Нагадаємо, іспанець Рафаель Надаль, завдяки перемозі на грунтовому турнірі серії Мастерс у Мадриді набрав 6880 пунктів і вийшов на друге місце в рейтингу АТР, обігнавши серба Новака Джоковича, у якого 6405 очок.

За матеріалами Korrespondent.net, РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Надаль став найбагатшим тенісистом світу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі