понеділок, 17 серпня 2009 17:54

На НСК "Олімпійський" вже витратили 400 мільйонів гривень

На НСК "Олімпійський" вже витратили 400 мільйонів гривень

На НСК "Олімпійський" станом на 17 серпня ц.р. виконано і профінансовано робіт на суму 400 млн грн. Про це повідомив міністр у справах сім"ї, молоді та спорту, Юрій Павленко під час колегії Міністерства, повідомляє РБК-Україна. За інформацією джерела, виконання і фінансування робіт проходить за графіком.

"Сьогодні додатково з експертною групою УЄФА ми підводили підсумки останнього періоду виконання реконструкції НСК "Олімпійський". Також ухвалою Кабміну передбачена попередня оплата на закупівлю будматеріалів на реконструкцію НСК "Олімпійський" в об"ємі 43 млн грн", - сказав міністр. Він підкреслив, що до кінця 2009 р. Згідно з державною цільовою програмою підготовки до Євро-2012 на реконструкцію НСК "Олімпійський" планується освоїти 1 млрд грн.

"Я впевнений, що за будь-якомго розвитку подій - буде подолано вето (на закон про підготовку до Євро-2012) або не буде подолано вето - гроші на підготовку України до Євро-2012 в повному об"ємі, як це передбачено в останньою редакцією державної цільової програми, в Україні є. І Україна вчасно підготує всі інфраструктурні об"єкти до Євро-2012", - сказав Ю.Павленко. Він відзначив, що під час фінансування підготовки інфраструктури до змагань головне, щоб це не впливало на стабільність гривні і рівень цін в Україні.

Міністр також повідомив, що у відомство звернулися учасники тендеру за визначенням компанії, яка вмонтовуватиме крівлю на НСК "Олімпійський". За його словами, цей тендер виграла дніпропетровська компанія "Метал-профі". Ю.Павленко відзначив, що зараз Міністерство вивчає звернення інших учасників тендеру і можливість компанії-переможця виконати ці роботи. Він відзначив, що після закінчення роботи всіх експертних груп Міністерство ухвалить остаточне рішення про узгодження компанії "Метал-профі" на виконання робіт.

Компанія "Метал-профі" виграла тендер з вартістю виконання робіт 727 млн грн.

Ю.Павленко також повідомив, що на цьому тижні почнеться трансляція з НСК "Олімпійський" з чотирьох точок.

У свою чергу, заступник міністра у справах сім"ї, молоді і спорту, Ростислав Карандеєв відзначив, що за попередніми розрахунками на утримання НСК "Олімпійського" необхідно буде не менше 40 млн грн.

РБК-Украіна

Зараз ви читаєте новину «На НСК "Олімпійський" вже витратили 400 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі