понеділок, 10 грудня 2007 21:14

На форварда "Амкара" Савіна поклало око київське "Динамо"

Першим придбанням новоспеченого наставника київського "Динамо" Юрія Сьоміна може стати 23-річний нападаючий пермського "Амкара" Євген Савін.

Орієнтовна сума трансферу може скласти близько $ 3 млн.

- Гра Савіна дуже вражає Юрія Павловича, - повідомив близький друг тренера. - Ще літом Сьомін робив кроки, щоб перехопити футболіста у ЦСКА, який практично погодив з "Амкаром" умови переходу. Проте у результаті гравець продовжив свою кар"єру в Пермі. Останнім часом київське "Динамо" має труднощі в атаці, і з приходом перспективного росіянина проблема таранного форварда може вирішитися.

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін заявив, що він не виключає можливості переїзду Євгена Савіна до України.

- Савіна я вважаю талановитим нападником, з якого може вирости форвард європейського рівня, - сказав Юрій Павлович. - Але нічого конкретнішого говорити поки не хочу. Поки тільки освоююся в новому клубі і ще не в змозі міркувати про новачків, які підсилять "Динамо".

Крім киян, ще ряд російських клубів хотіли б бачити в своїх рядах перспективного форварда "Амкара". На Савіна поклали око московські "Динамо", "Локомотив", а також пітерський "Зеніт" і підмосковні "Химки", повідомляє www.sport.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «На форварда "Амкара" Савіна поклало око київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі