середа, 08 грудня 2010 15:58

На Євро-2012 продаватимуть один квиток на всі матчі

На Євро-2012 продаватимуть один квиток на всі матчі

На Євро-2012 футбольним вболівальникам запропонують єдиний квиток на всі матчі, які проводитимуться на одному стадіоні. Про це в коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" повідомив директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний.

За його словами, такий вид послуг повинен найбільше зацікавити мешканців приймаючих міст – зокрема, жителів Львова. Крім того, любителі футболу зможуть зекономити на такому квитку - три квитки в одному матимуть знижку.

"Іноземці в основному хочуть потрапити на ті матчі, які відбуваються за участі команди з їхньої країни. Натомість львів'янам було б цікаво переглянути всі матчі у своєму рідному місті", – наголосив Засадний.

Директор департаменту Євро-2012 Львівської міськради також повідомив, що квота таких квитків на кожне приймаюче місто становить 2000. Олег Засадний підкреслив, що подібний вид перепусток на футбольні поєдинки буде вперше запроваджено саме на Євро-2012. Раніше на ЧЄ пакет квитків продавався для фанів, які їздили на матчі за своєю командою різними містами.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2012 продаватимуть один квиток на всі матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі