четвер, 25 листопада 2010 11:50

На чемпіонку світу з боксу напав її чоловік

На чемпіонку світу з боксу напав її чоловік

Американець Джим Мартін, чоловік чемпіонки світу з професійного боксу Крісті Мартін, завдав своїй дружині вогнепальні і ножові поранення. Мартін напав на свою дружину у вівторок, 23 листопада, коли вона повернулася додому після дводенного відсутності. В даний час спортсменка знаходиться в лікарні, повідомляє Reuters.

42-річна Мартін та її 66-річний чоловік проживають у місті Апопка у Флориді. Після нападу чоловіка Мартін зуміла вийти з дому, зупинила машину, і водій довіз її до лікарні. Чемпіонка світу розповіла поліції, що поранення їй завдав її чоловік.

Інформації про стан здоров'я Мартін немає. Як зазначає інтернет-видання boxingscene.com, спортсменка отримала поранення "в торс і ліву ногу". Що стосується Джима Мартіна, то він зник, і в даний час його шукає поліція.

Крісті Мартін вважається однією з найпопулярніших представниць професійного жіночого боксу за всю історію. У 1997 році вона билася на розігріві бою між Майком Тайсоном і Евандером Холіфілдом, в якому Тайсон кілька разів вкусив суперника за вухо.

У 2003 році Мартін зазнала поразки від Лейли Алі - дочки чемпіона світу у важкій вазі Мохаммеда Алі. У лютому 2009 року вона перемогла Дакоту Стоун і стала чемпіонкою світу в першій середній вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Джим Мартін з самого початку кар'єри своєї дружини був її тренером і менеджером.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «На чемпіонку світу з боксу напав її чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі