вівторок, 09 квітня 2013 17:26

На базі "Кривбасу" відключили газ і гарячу воду

На базі "Кривбасу" відключили газ і гарячу воду
Криворізький стадіон "Металург". Фото: tsn.ua

Як вже повідомлялося, в "Кривбасі" гравці досі не отримали зарплату за три останні місяці, що змусило їх провести вчора збори. У його ході було складено колективний лист керівництву клубу.

"Вся команда зібралася і написала лист до клубу, в якому було викладене прохання про те, щоб розрахувалися з боргами перед футболістами, - пояснив гравець команди Андрій Гітченко. - Три місяці ми вже не отримуємо зарплату, зараз йде четвертий. Лист був написаний вчора, тепер чекаємо на результат. Про якісь дії у разі невиплати зарплати ми ще не розмовляли. У футбольного клубу є десять днів, щоб дати нам відповідь, після чого будемо розмовляти вже про інше".

"У нас поки немає планів, щоб бойкотувати наступний матч. Зараз команда набрала хід. Було б приємно грати і бачити, що в команді все в порядку, але так, мабуть, не буває", - сказав футболіст.

Тим часом на тренувальній базі "Кривбасу" через несплату було відключено газ і гарячу воду, у зв'язку з чим підготовка команди до суботнього матчу з "Таврією" опинилася під загрозою зриву.

За матеріалами СЭ в Украине, footboom.com

Зараз ви читаєте новину «На базі "Кривбасу" відключили газ і гарячу воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі