четвер, 14 квітня 2011 14:11

"МЮ" заплатив за 20-річного голкіпера більше 20 мільйонів євро

"МЮ" заплатив за 20-річного голкіпера більше 20 мільйонів євро

"Манчестер Юнайтед" домовився про покупку іспанського воротаря Давіда де Хеа з мадридського "Атлетико". Він повинен замінити голландця Едвіна ван дер Сара, який після закінчення сезону-2010/11 планує завершити кар'єру. "МЮ" заплатить за іспанця 17,8 мільйона фунтів стерлінгів (близько 20,2 мільйона євро), пише британське видання The Daily Mail.

Перехід де Хеа відбудеться влітку 2011 року. Його контракт буде розрахований на п'ять років. 20-річний де Хеа вважається одним з найперспективніших воротарів Європи. Він був кандидатом на місце в складі збірної Іспанії на чемпіонат світу в ПАР, але в остаточну заявку не потрапив.

40-річний ван дер Сар виступає за "Манчестер Юнайтед" з 2005 року. У складі "МЮ" голландець тричі перемагав в чемпіонаті Англії, вигравав Кубок англійської ліги, Суперкубок країни, Лігу чемпіонів і клубний чемпіонат світу.

Раніше він грав за "Аякс", "Ювентус" і "Фулхем". За збірну Голландії ван дер сар провів 130 матчів.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" заплатив за 20-річного голкіпера більше 20 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі