середа, 30 травня 2012 18:44

"МЮ" продовжив контракт з 37-річним Полом Скоулзом

"МЮ" продовжив контракт з 37-річним Полом Скоулзом
Разом з "МЮ" Скоулз 10 разів ставав чемпіоном Англії ФОТО: guardian.co.uk

Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Пол Скоулз продовжив угоду з командою. Новий контракт 37-річного футболіста з клубом розрахований до кінця сезону-2012/13. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Також "МЮ" оголосив про продовження контракту з голкіпером Беном Емос.

У 2011 році після фіналу Ліги чемпіонів з іспанською "Барселоною" (1:3) Скоулз заявив про завершення кар'єри. Гравець отримав посаду тренера в системі молодіжних команд "Юнайтед".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скоулз буде чудовим тренером" - Філ Невілл

Проте в січні 2012 року Скоулз повернувся у професійний футбол. Після повернення футболіст провів за "МЮ" 21 матч у всіх турнірах і забив чотири голи. У сезоні-2011/12 "Юнайтед" зайняв друге місце в чемпіонаті Англії і не зміг пробитися у плей-офф Ліги чемпіонів, посівши третє місце в групі. В 1/8 фіналу Ліги Європи англійський клуб поступився іспанському "Атлетику", який згодом програв у фіналі мадридському "Атлетико".

Скоулз дебютував у складі "Юнайтед" в 1993 році. За 18 сезонів футболіст провів за команду 689 матчів і забив у них 152 м'ячі. Разом з "МЮ" гравець 10 разів ставав чемпіоном Англії, три рази вигравав національний кубок і двічі - Лігу чемпіонів. За збірну Англії Скоулз провів 66 матчів, в яких забив 14 м'ячів.

 

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" продовжив контракт з 37-річним Полом Скоулзом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі