субота, 15 червня 2013 11:58

"МЮ" хоче використати Фергюсона для повернення Роналду

"Манчестер Юнайтед" збирається звернутися до авторитету Алекса Фергюсона, щоб переконати нападника мадридського "Реала" Кріштіану Роналду повернутися в стан "червоних дияволів", стверджує The Sun.

Роналду, який виступав за "Юнайтед" у 2003-2009 роках, висловив невдоволення тим, що 71-річний Фергюсон завершив кар'єру наприкінці минулого сезону. Daily Mail повідомляє з посиланням на джерела в "МЮ", що португалець, який нещодавно спростував чутки про продовження контракту з "Реалом", має намір знову захищати кольори манкуніанців.

За даними The Sun, особиста бесіда Фергюсона, який залишився в структурі клубу, повинна допомогти здійсниться гучній угоді. Відзначається, що Фергюсон не втручатиметься в політику нового головного тренера клубу Девіда Мойєса, проте постарається умовити Роналду повернутися до Англії.

"МЮ" має намір запропонувати за португальця 65 мільйонів фунтів і одного гравця.

За інформацією таблоїду, є інший варіант розвитку подій: якщо Роналду, угода якого діє до 2015 року, не залишить "Реал", "Юнайтед" перемкнеться на хавбека "Тоттенхема" Гарета Бейла, за якого готовий запропонувати 85 млн фунтів. Однак якщо Бейл піде в "Реал", то ймовірність переходу Роналду в "МЮ" зросте.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" хоче використати Фергюсона для повернення Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі