субота, 03 квітня 2021 21:12

Можна купити трикімнатну квартиру в Києві – український форвард розповів про розмір преміальних

Можна купити трикімнатну квартиру в Києві – український форвард розповів про розмір преміальних
Роман Яремчук забив 7 м'ячів за збірну. Фото: r.yaremchuk / Instagram

Нападник збірної України Роман Яремчук розповів про розмір призових за вихід на Євро-2020 і очікування від турніру.

"Гол у ворота Португалії і матч з ними - найбільш пам'ятний в моїй історії (2:1). Така перемога і така підтримка! Енергетика неймовірна, такого ніколи не відчував. Гол був такий собі, але дуже корисний. Були преміальні, за них можна купити трикімнатну квартиру в Києві. Команду не образили, преміальні були хороші і заслужені. Ми добре себе проявили, вийшли з першого місця.

Я переживав за свою форму перед Євро, хотів скоріше залікувати свою ногу. Але випередити терміни не можна було, поїхав спеціально до Сербії на лікування. Було би складно на чемпіонаті Європи, але життя ось так склалася, що Євро перенесли.

Найважливіша гра - перша, до неї потрібно серйозно готуватися. Головне завдання - вийти з групи. Звичайно, я хочу виграти чемпіонат Європи, але я - реаліст. Я бачу, що у нас є шанс вийти з групи.

Виграти Євро? Хіба що якщо все ідеально складеться. Коли граєш проти сильних команд, розумієш, який рівень. Дуже складно. Я йду від матчу до матчу, не можу ставити перед собою мету, яка буде там в 30 років. У кожного є своя мрія, але ти не знаєш, як усе відбудеться", - сказав Яремчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо мене викинуло на вулицю" - Яремчук може перейти в "Шахтар"

Чемпіонат Європи пройде влітку 2021 року. Перший матч Україна зіграє зі збірною Нідерландів. Потім - Північна Македонія і Австрія.

Зараз ви читаєте новину «Можна купити трикімнатну квартиру в Києві – український форвард розповів про розмір преміальних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі