понеділок, 22 березня 2010 10:41

Моурінью ледь не потрапив на фанатський сектор ЦСКА в матчі з "Динамо"

Моурінью ледь не потрапив на фанатський сектор ЦСКА в матчі з "Динамо"

Головний тренер "Інтера" Жозе Моурінью ледь не потрапив на фанатський сектор ЦСКА під час матчу армійців з "Динамо" в чемпіонаті Росії, пише видання "Спорт-Экспресс".

Гра відбулася в неділю, 21 березня, в підмосковних Хімках, і Моурінью особисто прилетів на цю зустріч. "Інтер" і ЦСКА зіграють одна з одною в 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів.

Перед матчем ЦСКА - "Динамо" машина, на якій приїхав Моурінью, зупинилася за трибуною В1, де зазвичай розташовуються фанати ЦСКА. Тренер "Інтера" попрямував у фанатський сектор, але контролер пояснив португальцеві його помилку і проводив на VIP-трибуну.

Матч ЦСКА - "Динамо" завершився з рахунком 0:0. Після гри Моурінью відзначивши, що йому було дуже холодно.

"Коли люди говорять, що ми щасливі, що граємо з ЦСКА, це неправда. Так, ми раді, що вийшли в чвертьфінал, що пройшли "Челсі". Проте ЦСКА поки не пройдений, попереду два матчі.

Ми поважаємо суперника, поважаємо те, як він виступив у групі і в протистоянні з "Севільєю". Як тренер я повинен підготуватися до російської команди як можна краще.

Після матчів Ліги чемпіонів гравці розслабляються. Відчувається, що вони втомилися - не стільки фізично, скільки психологічно. Це сталося з нами після матчу з "Челсі": ми зіграли внічию з "Палермо". Тому мене не дивує, що "Динамо" сьогодні виглядало краще за ЦСКА ", - сказав Моурінью в ефірі телеканалу НТВ.

Перший матч 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів між ЦСКА та "Інтером" відбудеться 31 березня в Мілані, а матч-відповідь - 6 квітня в Москві на Великій спортивній арені "Лужники". Переможець цього протистояння в півфіналі зіграє з "Барселоною" або "Арсеналом".

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью ледь не потрапив на фанатський сектор ЦСКА в матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі