середа, 26 січня 2011 11:31

Моуріньо вручили "Оскар"

Моуріньо вручили "Оскар"

Головний тренер "Реала" і колишній коуч "Інтера" Жозе Моуріньо визнаний кращим тренером Італії 2010 року. Він отримав футбольний "Оскар", що присуджується за підсумками голосування гравців.

Під час церемонії було зачитане звернення від португальського фахівця, який не зміг прибути на вручення через зайнятість в Мадриді.

"Мені шкода, що я не можу бути зараз з вами, але я зайнятий підготовкою до півфіналу Кубка Іспанії проти "Севільї". Представляти мене на церемонії буде Беппе Барезі. У "Інтері" залишилися мої друзі, з якими ми співпрацювали, і, що більш важливо , вони є справжніми фанатами клубу.

Одержати цей "Оскар" - чудово, тому що для мене важливо знати, що мене поважають. На щастя, гравці завжди виявляли до мене повагу. Але також важливо, що повага і визнання прийшло від моїх суперників.

Я ще раз повинен подякувати гравцям, тому що вони вигравали заради мене. Без них досягти успіху було б неможливо. Раз італійський чемпіонат є таким прекрасним і важким, то все це завдяки тренерам, які працюють в серії А.

Я працював у Португалії, Англії, Італії та Іспанії, і складність італійського чемпіонату допомогла мені стати краще", - сказав Жозе Моуріньо.

Раніше власник "Інтера" Массімо Моратті назвав Жозе Моуріньо кращим тренером, який працював з його командою.

За матеріалами Чемпионат.Ру

Зараз ви читаєте новину «Моуріньо вручили "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі