середа, 01 грудня 2010 09:59

УЄФА дискваліфікувала і оштрафувала Моуріньо за махінації в Лізі Чемпіонів

УЄФА дискваліфікувала і оштрафувала Моуріньо за махінації в Лізі Чемпіонів

Дисциплінарний комітет УЄФА прийшов до висновку про навмисний характер порушень гравців "Реала" Серхіо Рамоса і Хабі Алонсо в матчі Ліги Чемпіонів з "Аяксом", за які футболісти отримали червоні картки.

За результатами розслідування інциденту УЄФА вирішило дискваліфікувати головного тренера "Реала" Жозе Моуріньо на два матчі єврокубків, один з них - умовно, з випробувальним терміном у три роки. Крім того, Моуріньо оштрафований на 40 тисяч євро.

Футболісти "Реала" Хабі Алонсо і Серхіо Рамос оштрафовані на 20 тисяч євро кожен. Отримані ними червоні картки залишаються в силі, так що вони пропустять один матч Ліги Чемпіонів.

Воротарі "Реала" Ікер Касільяс і Єжи Дудек оштрафовані на 10 тисяч євро та 5 тисяч євро відповідно за те, що передавали вказівки Моурінью, адресовані Алонсо і Рамосу.

Сам же мадридський "Реал" оштрафований на 120 тисяч євро.

Нагадаємо, що у згаданому поєдинку гравці "Реала" Алонсо та Рамос вже за рахунку 4:0 навмисне затягували час, щоб отримати червоні картки і пропустити останню гру в групі, яка не має великого значення для Вершкових, а на стадію плей-офф вийти без загрози дискваліфікації.

За матеріалами sports.ru

Зараз ви читаєте новину «УЄФА дискваліфікувала і оштрафувала Моуріньо за махінації в Лізі Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі