пʼятниця, 28 березня 2008 15:10

Моратті: головним тренером "Інтеру" залишиться Манчіні

Президент італійського "Інтеру" Массімо Моратті спростував інформацію про те, що Рафаель Бенітес і Жозе Моурінью розглядаються ним як можливі Роберто Манчіні.

Після поразки в протистоянні з "Ліверпулем" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Манчіні заявив про свій намір піти у відставку в кінці сезону. Проте за добу змінив своє рішення після розмови з Моратті. При цьому як і раніше ходять чутки, що власник синьо-чорних все-таки змінить тренера.

Як головні кандидати називаються той, що працює з "Ліверпулем" Бенітес і розлучився минулого року з "Челси" Моурінью, відзначає Sky Sports. Ще одним потенційним претендентом на місце рульового в "Інтері" вважається головний тренер "Фіорентіни" Чезаре Пранделлі. Але Моратті запевняє: звільняти Манчіні він не буде.

"Це все нісенітниця, - заявив президент міланців. - Немає правди в тому, що говорять і пишуть. Таку інформацію потрібно заперечувати, але у нас просто не вистачає терпіння. Сподіваюся, всі ці чутки не повіляют на нашу гру в суботу у важливому матчі проти "Лацио".

"Спорт.com.ua" 
Зараз ви читаєте новину «Моратті: головним тренером "Інтеру" залишиться Манчіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі