неділя, 04 серпня 2013 16:44

Монреаль. Марченко вибув, Савчук стартувала з перемоги

Монреаль. Марченко вибув, Савчук стартувала з перемоги
У фінальному раунді кваліфікації Ольга Савчук зіграє з іспанкою ФОТО: zimbio.com

З 5 по 11 серпня у Монреалі (Канада) пройде турнір AТР Rogers Cup з призовим фондом $ 2,887,085.

25-річний український тенісист Ілля Марченко, який займає в рейтингу АТР 152-е місце, в першому раунді кваліфікації програв у трьох сетах 87-й ракетці світу 22-річному бельгійцю Давіду Гоффену з рахунком 6:4, 3:6, 4:6.

Поєдинок тривав 2 години 5 хвилин. Ілля зробив один брейк і двічі упустив свою подачу. На його рахунку п'ять ейсів і стільки ж подвійних помилок. Гоффен тричі подав навиліт і шість разів помилився на подачі. Між собою тенісисти грали вперше.

За потрапляння в основну сітку турніру бореться одна українська тенісистка - 25-річна Ольга Савчук, яка займає в світовому рейтингу 180-е місце.

У першому раунді кваліфікації Савчук здобула перемогу над 76-ю ракеткою світу 21-річною британкою Хезер Уотсон з рахунком 6:3, 6:3.

Тенісистки грали 1 годину 20 хвилин. Савчук виграла п'ять геймів на чужій подачі і програла два на своїй. Жодного разу не подавши навиліт, Ольга тричі помилилася на подачі проти трьох ейсів і шести подвійних помилок у суперниці. Раніше спортсменки не зустрічалися.

У фінальному раунді кваліфікації Савчук зіграє проти 90-ї ракетки світу 21-річної іспанки Лари Арруабаррени, посіяної на даній стадії під 19-м номером. В їх особистому протистоянні попереду іспанка з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Монреаль. Марченко вибув, Савчук стартувала з перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі