середа, 05 листопада 2008 16:54

Між Захаровою та Коржем пробігла чорна кішка

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики 1980 року та президент Міжнародного благодійного фонду "Спорт і діти" Стелла Захарова звинуватила президента Федерації гімнастики України Віктора Коржа у тому, що він забороняє проводити міжнародні змагання, повідомляє champion з посиланням на "Ліга.net".

"Ми уже чотири роки терпимо знущання не Федерації гімнастики України, а саме її голови Віктора Коржа. Так далі продовжуватися не може. Я сьогодні вирішила, що ми будемо виходити і самі повідомляти українському народу до якого ступеня знущається президент Федерації гімнастики України, забороняючи проводити в Україні змагання, які розвивають українські спорт та гімнастику."

Також Стелла Захарова додала, що за такої ситуації після виступів на пекінській Олімпіаді українських спортсменів-гімнастів та їхніх тренерів можна вважати героями.

"Був час, коли Корж плескав Олександру Воробйову і казав, що він унікальний гімнаст, а потім Олександр готувався до Олімпіади на одному кільці - просто соромно таке комусь сказати".

Зараз ви читаєте новину «Між Захаровою та Коржем пробігла чорна кішка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі