пʼятниця, 11 січня 2013 15:14

Мілевський не буде проходити з "Динамо" медогляд

Мілевський не буде проходити з "Динамо" медогляд
Мілевський не полетить з "Динамо" на перший збір. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Після зимової перерви футболісти київського "Динамо" почали проходити медогляд в одній із столичних клінік.

Як повідомляє Sport.ua, зі своїм завданням уже впоралися Олександр Алієв та Євген Хачеріді, які прибули в клініку раніше за всіх. Очікується, що в п'ятницю медогляд пройдуть ще кілька гравців "Динамо", серед яких і Андрій Ярмоленко, проте основна частина футболістів цю процедуру перенесли на суботу.

У списках гравців, які полетять на перший тренувальний збір і зобов'язані в ці дні побувати у лікаря, відсутній Артем Мілевський, ситуація по якому залишається як і раніше відкритою. Якщо 27-річний нападник знайде собі нову команду, він пройде медобстеження вже з нею або, в іншому випадку, з дублем "Динамо".

Не прилетіли в Україну бразильці Дуду, Бетао та Леандро Алмейда, які як і раніше перебувають у себе на батьківщині. Перший ось-ось чекає на поповнення в родині, і Олег Блохін дозволив Дуду знаходитися цей час разом зі своєю дружиною і відправитися безпосередньо на перший збір прямим рейсом, а інші два бразильці зайняті пошуками нових клубів. У разі, якщо Бетао не встигне ні з ким домовитися, він, найімовірніше, також прибуде на збір разом з Дуду.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський не буде проходити з "Динамо" медогляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі