субота, 05 січня 2013 16:10

Блохін не бере Мілевського на перший збір "Динамо"

Блохін не бере Мілевського на перший збір "Динамо"
Мілевський не поїде з "Динамо" в Марбелью ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Форвард київського "Динамо" Артем Мілевський ще на один крок наблизився до відходу з команди. Як стало відомо "Обозревателю", прізвище 27-річного футболіста не буде значитися в списку делегації віце-чемпіонів України, яка 14 січня відправиться на тренувальний збір до іспанської Марбельї.

Відповідне рішення було прийнято головним тренером "біло-синіх" Олегом Блохіним, якого цілковито підтримав президент клубу Ігор Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" досі чекає на пропозиції по Мілевському

Нагадаємо, Артем Мілевський був виставлений "Динамо" на трансфер, про що бос киян оголосив по завершенні останнього домашнього матчу команди у 2012 році. Крім того, через погану ігрову форму футболіст був переведений в молодіжний склад киян.

Чутки пов'язували Мілевського з англійськими "Ньюкаслом" і "Ліверпулем", італійським "Лаціо", турецькими "Бешикташем" і "Касимпашою", однак на сьогодні жодних офіційних пропозицій щодо трансферу гравця в офіс "Динамо" не надходило.

Зараз ви читаєте новину «Блохін не бере Мілевського на перший збір "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі