неділя, 20 лютого 2011 16:56

Михалик відправиться на обстеження в Бельгію

Михалик відправиться на обстеження в Бельгію

У п'ятницю ввечері гравець київського "Динамо" Тарас Михалик пройшов обстеження з приводу травми коліна, отриманої в матчі "Бешикташ" - "Динамо". Проведене МРТ показало, що у захисника пошкоджений задній ріг меніска.

У суботу в іншій столичній клініці, у лікаря Ярослава Линько, був зібраний консиліум лікарів, після якого футболістові провели ще одне МРТ.

У результаті прийнято рішення вже в найближчі дні відправити футболіста до Бельгії, до доктора Мартінса. Раніше він оперував Тарасу пошкоджене коліно, і після консультації з яких буде прийняте остаточне рішення. Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, що "Динамо" розгромило "Бешикташ" з рахунком 4:1.

Тим часом, основний нападник дніпропетровського "Дніпра" Євген Селезньов розповів про те, як проходить його відновлення після травми. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

"Залишилося небагато часу для завершення відновлення після отриманої травми. Думаю, що через два-три дні буду працювати в загальній групі. Звичайно, стан зараз не найкращий, але до початку чемпіонату ще є час щоб надолужити згаяне. Можливо, що проти "Таврії" ще не вийду, але проти "Металіста" і "Динамо" швидше за все, буду готовий зіграти", - зазначив Селезньов.

Форвард не боїться конкуренції і радий, що команду поповнили серйозні новачки: "Прийшли п'ятеро людей, які посилили команду. Дуже цікава командна гра, це вже зовсім інший "Дніпро" і в тактичному плані, і відносно фізичної підготовки. У нас є два рівноцінних склади і конкуренція на кожну позицію. Це добре".

У недавньому інтерв'ю наставник клубу Хуанде Рамос розповів, що він зараз награє основний склад.

Зараз ви читаєте новину «Михалик відправиться на обстеження в Бельгію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі