понеділок, 06 квітня 2009 14:43

Михалик може пропустити матч з ПСЖ

Михалик може пропустити матч з ПСЖ

На 82-ій хвилині матчу "Металург" Д - "Динамо" (0:2) захисник киян Тарас Михалик в боротьбі з півзахисником Дімітровим отримав травму. Залишити поле динамівець зміг лише за допомогою лікарів і носилок.

В неділю увечері Михалик разом з командою повернувся до Києва і відразу відправився на обстеження. За словами лікаря "Динамо" Володимира Малюти, у футболіста пошкоджений меніск. Про ступінь серйозності травми і характер операції стане відомо найближчим часом, після проведення артроскопії колінного суглоба. Зараз Михалик проходить курс відновлюючих процедур.

Юрій Сьомін відразу після матчу заявив, що це серйозна втрата для команди. Нагадаємо, 9 квітня "Динамо" на виїзді грає проти ПСЖ в рамках 1/4 фіналу Кубка УЄФА.

За матеріалами ФК "Динамо"


Довідка "Gazeta.ua"

Тара́с Володи́мирович Миха́лик (нар. 28 жовтня 1983, Любешів, Волинська область) — український футболіст. Гравець "Динамо" (Київ) та збірної України з футболу. Фіналіст молодіжного чемпіонату Європи 2006.

Зараз ви читаєте новину «Михалик може пропустити матч з ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі