четвер, 19 вересня 2019 23:12

Михайличенко прокоментував перемогу над "Мальме"

Михайличенко прокоментував перемогу над "Мальме"
Михайличенко вперше в цьому році переміг із "Динамо"

Тренер "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував перемогу над "Мальме".

Про це пише football24.ua

"Важко переоцінити важливість цієї гри, цієї перемоги. Це не просто старт Ліги Європи, ситуація для Динамо зараз складна, а в суперниках була організована і сильна команда.

Перший тайм вийшов дещо обережним. Хлопці придивлялися до Мальме. Вони мали всю необхідну інформацію, але їм потрібно було звикнути. До чужого штрафного майданчика все було добре, але в завершальній стадії виникали труднощі. Коли граєш вдома, потрібно краще реалізовувати моменти.

У перерві зробили перестановки, попросили додати швидкості та агресії. Однак при цьому важливо було не дозволити Мальме проводити контратаки. В основному футболісти впоралися з цим завданням. Дуже задоволений і щасливий, що друга половина пройшла на хороших швидкостях і з високим рівнем взаєморозуміння. Добре, що вдалося дотиснути та перемогти.

Заміни? Родрігес виконав величезний обсяг роботи, реалізував наші вимоги, але він зморився. Сильні сторони Бєсєдіна – вміння чіплятися за м'ячі, нав'язати боротьбу – нам знадобилися наприкінці, він підсилив гру.

Дуже задоволений і щасливий, що друга половина пройшла на хороших швидкостях

Наступні матчі будуть не менш важливі. У нас немає поділу на УПЛ і ЛЄ. Кожен поєдинок важливий, кожен поєдинок потрібно вигравати. У цей період насиченого графіку конструктивних тренувань майже не буде, або й взагалі не буде. Постійно працюватимемо над відновленням. Ми провели хорошу підготовку, а тепер від цієї основи будемо відштовхуватися.

Попов, можливо, проти Ворскли зіграє перший матч

Цітаішвілі? Двері в команду для всіх відчинені. Попов вже почав тренування, можливо, проти Ворскли зіграє перший матч. Шапаренко працює з командою й також претендує на основу. Я не дивлюся в паспорт, коли обираю склад. Доводь на тренуваннях – отримуй ігровий час.

Стан Кадірі? У нього серйозна травма, Мохаммед може вибути на місяць.

Ситуація з Солем? Фран багато пропустив, не грав. Втім, зараз в такому графіку нам знадобиться кожен футболіст. Потрібно виходити на поле і показувати необхідний рівень гри, використовувати свої шанси", – сказав Михайличенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" змогло дотиснути "Мальме"

Наступну гру в Лізі Європи "Динамо" зіграє 3 жовтня на виїзді проти "Лугано".

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко прокоментував перемогу над "Мальме"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі