неділя, 31 січня 2010 17:00

Міхаель Шумахер розбирався з Тімо Глоком у поліції

Міхаель Шумахер розбирався з Тімо Глоком у поліції

В ефір німецької радіостанції Hessischen Rundfunk потрапила кумедна історія, що відбулася минулого четверга з Тімо Глоком.

Гонщик подзвонив в поліцейське управління містечка Дармштадт зі скаргою на підлітків, які закидали машини сніжками. Його попросили представитися, Тімо назвався, і в поліції вирішили, що мова йде про розіграш. Пілота попросили ще раз уточнити ім"я, і Глок підтвердив - так, він той самий гонщик Формули 1. Назвав своє ім"я і поліцейський - Міхаель Шумахер, що змусило вже Глока думати про розіграш.

Не дивлячись на кумедність ситуації, наряд виїхав і дійсно зустрів Глока на місці події, ще цікавіше виявилося те, що і полісмен говорив правду - його дійсно звали Міхаель Шумахер, він - повний тезка семиразового чемпіона світу.

Після залагоджування інциденту Тімо роздав автографи і відправився у своїх справах.

Тим часом, сам 41-річний Міхаель Шумахер знову підтвердив, що знаходиться в непоганій фізичній формі.

"Схоже, у мене хороша спадковість. Звичайно, я був в офтальмолога, і перевірка зору показала, що окуляри мені не потрібні. Можливо, десь пробивається сивина, але це почалося ще кілька років тому. Здається, я почав підфарбовувати волосся ще в 2005-му році.

Щоб бути по-справжньому конкурентоздатним у Формулі 1, дуже важливо правильно і ефективно тренуватися. Проте все має починатися із здорового 8-годинного сну. Я дуже мало бігаю, тому що ще з 14-річного віці у мене виникли проблеми з коліном і спиною, але, як не дивно, я можу по три години грати у футбол, не знаючи ніяких складнощів. І при цьому після звичайної 45-хвилинної пробіжки коліна починають боліти.

Але я багато плаваю. Півгодинне тренування в басейні дає дуже багато..."

За матеріалами Террикон, f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Міхаель Шумахер розбирався з Тімо Глоком у поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі