середа, 30 червня 2010 15:36

"Ми живі люди і можемо помилятися" - Ірматов

"Ми живі люди і можемо помилятися" - Ірматов
До списку суддів, які обслуговуватимуть матчі 1 / 4 фіналу, півфінали, гру за третє місце і фінал, потрапили 19 головних арбітрів. Серед них Равшан Ірматов з Узбекистану, бельгієць Франк Де Блекере, німець Вольфганг Штарк, англієць Ховард Уебб.

Арбітр Хорхе Ларріонда, який судив матч чемпіонату світу з футболу Німеччина – Англія (4:1), відрахований з турніру. У матчі 1 / 8 фіналу між німцями й англійцями уругвайський рефері не зарахував "чистий" гол у ворота команди Німеччини.

Крім Ларріонди до списку суддів, що залишилися на ЧС-2010, не потрапили ще дев'ять арбітрів. Серед них італієць Роберто Розетті, судив матч 1 / 8 фіналу Аргентина - Мексика. Розетті також допустив помилку, зарахувавши перший гол у ворота мексиканців, хоча на повторі видно, що аргентинець Карлос Тевес знаходився в положенні "поза грою". 29 червня президент ФІФА Зепп Блаттер офіційно вибачився перед збірними Англії і Мексики.

Равшан Ірматов судив матч-відкриття ЧС-2010 ПАР – Мексика (1:1). Представник Узбекистану без помилок відпрацював три гри на мундіалі.

"Арбітр приймає рішення відповідно до свого бачення. Що ми бачили, так і судимо, - розповів Ірматов в ефірі програми "Третій тайм" на каналі ICTV, - Ми живі люди і можемо помилятися. Іноді трапляються швидкі контратаки і ми не встигаємо зайняти правильну позицію. Тоді трапляються помилки. Помиляються гравці, помиляються тренери, всі помиляються. Якщо не буде помилок, ми не будемо знати над чим далі працювати."

Матчі ¼ фіналу в ПАР розпочнуться 2 липня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ми живі люди і можемо помилятися" - Ірматов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі