четвер, 07 квітня 2011 08:42

"Ми забили навіть більше, ніж хотілося" - Гвардіола про перемогу над "Шахтарем"

"Ми забили навіть більше, ніж хотілося" - Гвардіола про перемогу над "Шахтарем"

Тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола, незважаючи на розгромний рахунок на користь його команди (5:1), знову підкреслив високий рівень "Шахтаря" і нагадав журналістам, про що попереджав до гри.

"Мені сподобався "Шахтар", чи не так? Тепер я вважаю правильно? - звернувся Гвардіола до журналістів, коли увійшов до прес-центру. - Я дуже щасливий, що ми досягли великого результату проти такої команди. Я не вірю, що Мірча Луческу міг сказати, що вони вже приречені. Я не вірю, ще нічого остаточно не вирішено.

Ми обігравали "Бетіс" з рахунком 5:0, але як нам погано було потім на виїзді, в кубковому матчі. Ми забили навіть більше, ніж хотілося. Однак у нас є багато непевності в обороні. Нам не вистачає Пуйоля і Абідаля, швидкості і ми повинні компенсувати це іншими факторами.

Що стосується Лео, то було три матчі, в яких він грав вирішальну роль, але при цьому не забив - в Мадриді, з "Еспаньолом" і сьогодні. Просто його велика заслуга в нашій перемозі. І взагалі, своїх нападаючих (Мессі, Педро і Вілью) ми бережемо для великої гри", - з усмішкою підсумував наставник "Барселони", маючи на увазі матчі з "Реалом".

Нагадаємо, що в середу, 6 квітня, в першому матчі 1 / 4 Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" на "Камп Ноу" був розгромлений каталонською "Барселоною" - 1:5, повідомляє Корреспондент з посиланням на офіційний сайт "гірників".

Зараз ви читаєте новину «"Ми забили навіть більше, ніж хотілося" - Гвардіола про перемогу над "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі