середа, 13 квітня 2016 15:43

Ми віримо, що пройдемо "Шахтар" - "Брага" прибула до Львова
15

Павел Краловець
Фото: Ірина КОЗЮПА

Португальська "Брага" прибула до Львова. У четвер, 14 квітня, команда Паулу Фонсеки зіграє матч-відповідь ¼ фіналу Ліги Європи з донецьким "Шахтарем". Перша зустріч суперників у Португалії завершилася перемогою "гірників" - 2:1.

О 15:05 літак з командою на борту приземлився в аеропорту Львова. Цікаво, що кількома хвилинами раніше до міста Лева прилетіли арбітри матчу. Делегація суддів на чолі з чехом Павлом Краловецем трохи затрималася у терміналі і побачила "Брагу" у повному складі.

Гравці від коментарів відмовлялись і відразу сідали в автобус. Мовляв, все скажемо після матчу. Лише роздавали автографи та робили спільні фото. Останнім з терміналу вийшов наставник "Браги" Паулу Фонсека.

"Шахтар" - сильна команда. Нас чекає важка гра, але ми віримо в себе. Віримо, що пройдемо далі", - з посмішкою сказав Фонсека.

Разом з командою до Львова прилетіли фанати. Найколоритнішою з числа вболівальників виявилася Амелія у футболці "Браги".

"Зеро" - показала прихильниця "зброярів" на пальцях великого нуля. Так жінка натякнула, що її команда не пропустить і заб'є "Шахтареві".

Після прильоту "Брага" заселилася в готель поблизу площі Ринок.

Сьогодні "зброярі" проведуть тренування на "Арені-Львів". Перед цим Фонсека та один із гравців команди проведуть передматчеву прес-конференцію.

Матч "Шахтар" - "Брага" пройде завтра о 22:05 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Ми віримо, що пройдемо "Шахтар" - "Брага" прибула до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі