четвер, 04 жовтня 2012 12:24

"Ми почали грати у старому динамівському стилі" - Михалик

"Ми почали грати у старому динамівському стилі" - Михалик
"Добре, що нам вдалося забити швидкий гол" - Михалик ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Захисник київського "Динамо" Тарас Михалик одним із перших вийшов із роздягальні команди після матчу проти загребського "Динамо". З обличчя футболіста не сходила посмішка.

"Ми перемогли — всі задоволені і щасливі", - каже Тарас натовпу журналістів у змішаній зоні "Олімпійського". - Після матчу Олег Блохін привітав усіх з перемогою."

Як себе почуваєте?

"Нормально. Тепер треба думати про матч чемпіонату з "Дніпром".

Яке враження залишив суперник?

"Добре, що нам вдалося забити швидкий гол. Тренер розібрав суперника, на теорії все нам розповів. Ми почали грати трішки по-іншому — у старому динамівському стилі через фланги. У нас це вийшло, адже забили два м'ячі саме з флангів. Все добре".

Що Блохін сказав команді у перерві матчу?

"Попросив не зменшувати обертів, щоб не розслабитися і не пропустити. Сказав продовжувати грати у тому ж дусі. Ми могли забити і третій м'яч, але головне, що не пропустили. Тепер нам треба додавати у своїй грі."

Перемога "Порту" над ПСЖ — це плюс чи мінус для "Динамо"?

"Не бачу принципової різниці. Якби переміг ПСЖ, тоді парижани були б на першому місці, а не португальці. Нам не потрібно звертати на це увагу. Ми маємо набирати очки і працювати над собою."

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заходив у роздягальню?

"Так. Привітав з перемогою."

Він задоволений?

"Звичайно!"

Який найскладніший момент матчу?

"Важко так відразу щось виділити. Наш суперник — непогана команда. Ми намагалися виконати установку тренера і грати щільно. За великим рахунком вони нічого і не створили."

Що скажете про Тайво. Він вже освоївся у захисній лінії "Динамо"?

"Він додає. Наставник дає йому вказівки закривати весь фланг. Слава Богу, сьогодні він добре відіграв. Спочатку з новачками було важко, але тепер ми вже зігралися."

Хачеріді частіше за вас підключався до атаки...

"Я грав після невеликого ушкодження, тому намагався діяти акуратно. Старався берегти сиди на майбутні поєдинки."

Команда отримала вихідний після перемоги над Загребом?

"Ні. Найближчим часом у нас вихідних не буде. Ми взагалі зараз проводимо по два тренування. Тренери намагаються краще підготувати нас функціонально."

Плануєте дивитися матч "Дніпра" у Лізі Європи?

"Звичайно. Будемо одночасно переживати за команду, адже грають свої хлопці, і вивчати суперника. Наше протистояння у чемпіонаті — це одна справа. На полі друзів немає. А в Європі своїх потрібно підтримувати."

Помінялись футболкою з кимось із гравців "Динамо"?

"Ні. Я віддав свою футболку фанатам".

Нагадаємо, київське "Динамо" перемогло одноклубників із Загреба з рахунком 2:0. Поєдинок став дебютним для Олега Блохіна в якості тренера у Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Ми почали грати у старому динамівському стилі" - Михалик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі