понеділок, 17 травня 2010 17:40

"Металург" краща команда, ніж "Таврія" - Дішленкович

"Металург" краща команда, ніж "Таврія" - Дішленкович
Донецький "Металург" уперше в історії грав у фіналі Кубка України. Виграти трофей команді Ніколая Костова не вдалося. Перемогу з рахунком 3:2 святкувала "Таврія".

У доданий час сімферопольці, граючи в меншості, забили переможний гол. Відзначився Лакі Ідахор. Щоб врятувати матч голкіпер "Металурга" Володимир Дішленкович залишив ворота і побіг в атаку, але повторити подвиг Палопа йому не вдалося.

"У Сербії я вже двічі програвав у фіналі. Дуже прикро програвати, адже ми краща команда, ніж "Таврія". Ми це показали. Можливо перший тайм у нас не вийшов. Шкода, що не реалізували свої моменти. Це футбол. "Таврія" була фартовішою".

"Можливо, ми трішки розслабилися, коли суперник залишилася в меншості. Я бачив, що команда старалася і хотіла забити гол, натомість пропустила у свої ворота."

"Чи було пенальті у наші ворота? Я не знаю. У роздягальні чув, що взагалі не було. Там було багато футболістів, тому я не можу сказати. Треба дивитися повтор".

"Ключовий момент? Третій гол. Ми могли забити гол і в основний час і в додатковий, але не вийшло. Можливо, навіть не будемо дивитися відеозапис матчу. Назад вже нічого не повернеш."

"Кінець чемпіонату дається взнаки. У другому таймі гравці "Таврії" практично стояли, у них вже не було сил. У нас сил було більше, ніж у суперника."

"У перерві в роздягальні нічого особливо не було. Тренер підказав кілька тактичних моментів. Думаю, що кожен гравець подумав про себе, кожному стало прикро, що пропустили два м'ячі і могли пропустити ще більше. Ми зібралися і зробили рахунок 2:2."

"Суперник нічим не здивував. Вони просто реалізували свої моменти, а ми ні. Думаю, що ми набагато краща команда."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металург" краща команда, ніж "Таврія" - Дішленкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі