пʼятниця, 30 вересня 2011 10:23

"Металіст" - команда європейського рівня "- Вербеєк

"Металіст" - команда європейського рівня "- Вербеєк

Тренер АЗ Герт Вербеєк кілька разів підкреслив, що він задоволений нічиєю з "Металістом", зазначивши, що підопічні Мирона Маркевича - команда європейського рівня.

"Я задоволений результатом. Я не задоволений грою в другому таймі. Те, що після перерви ми грали так - заслуга нашого суперника, який не дозволяв нам добре грати. Ми краще виглядали в першому таймі.

Це досить непоганий результат, з урахуванням того, що ми грали в гостях. Так, у першому таймі ми виглядали краще, нам вдалося перекрити всі зони, і ми не дали можливість супернику щось зробити. Наші захисники грали щільно, атакували суперника в момент прийому м'яча, і тому у них нічого не виходило в атаці. У другому таймі "Металіст" додав, і наша гра вже не задалася, почали виникати моменти біля наших воріт. Небезпечний момент був, коли після штрафного м'яч потрапив у штангу, а незабаром нам забили", - зазначив наставник

Слід врахувати і те, що ми грали з дуже сильною командою. "Металіст" - це команда європейського рівня. З урахуванням гри в гостях ми залишаємося задоволені таким результатом.

Наша команда йде на першому місці, але це не означає, що ми будемо Чемпіонами у результаті, хоча, сподіваюся, що у верхній частині таблиці ми опинимося. Що стосується "Металіста", то я думаю, що він у нашому чемпіонаті був би там же. Повторюся, "Металіст" - команда європейського рівня, в ній зібрані дуже хороші футболісти", - цітіруетВербеека офіційний сайт "Металіста".

Нагадаємо, що в четвер, 29 вересня, у другому турі групового етапу Ліги Європи харківський "Металіст" вдома зіграв внічию з голландським АЗ.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" - команда європейського рівня "- Вербеєк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі