неділя, 08 квітня 2018 18:03

Мессі наблизився до Роналду за кількістю хет-триків

Мессі наблизився до Роналду за кількістю хет-триків
Три голи Мессі допомогли "Барселоні" здолати "Леганес"

У матчі 31-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" в рідних стінах перемогла "Леганес" (3:1) завдяки трьом голам Ліонеля Мессі.

Таким чином, Мессі оформив 40-й хет-трик за "Барселону" (29 раз в Ла Лізі, три в Кубку Іспанії, один в Суперкубку і сім в єврокубках). Лише один гравець в іспанському футболі робив хет-трики частіше - це Кріштіану Роналду (44).

Окрім того, "Барселона" продовжила свою серію без поразок в чемпіонаті Іспанії до 38 матчів.

Раніше лише одній команді вдавалося показати такий результат. "Реал Сосьєдад" не програвав 38 матчів протягом сезонів 1978-1979 і 1979/1980. "Барселона" теж розтягла своє досягнення на два сезони - сім матчів припали на минулий сезон і 31 на нинішній. Перевершити майже 40-річний рекорд "Барселона" зможе, якщо доб'ється перемоги або нічиєї в матчі з "Валенсією" через тиждень.

Лише один гравець "Барселони" взяв участь у всіх рекордних 38 поєдинках. Це воротар Марк-Андре тер Штеген. У "Реал Сосьєдаді" таких футболістів було чотири - голкіпер Луїс Арконада, захисники Хенаро Селайета і Хуліо Олаісола, а також форвард Роберто Уфарте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду змусив аплодувати вболівальників суперника

У матчі з "Леганесом" Мессі забивав на 27-й, 32-й і 87-й хвилинах. За суперника каталонців відзначився Набіль Ель-Зхар на 68-й хвилині.

Зараз ви читаєте новину «Мессі наблизився до Роналду за кількістю хет-триків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі