пʼятниця, 10 вересня 2021 09:02

Мессі перевершив найстаріше досягнення Пеле

Мессі перевершив найстаріше досягнення Пеле
Мессі побив рекорд Пеле. Фото: Reuters

У Буенос-Айресі на стадіоні "Монументаль Антоніо Веспуччі Ліберті" відбувся матч 10-го туру групової стадії відбору до ЧС-2022 між збірними Аргентини й Болівії, який завершився перемогою господарів з рахунком 3:0.

Перемогу аргентинцям у цій грі приніс хет-трик форварда 34-річного Ліонеля Мессі, який відзначився на 14-й, 65-й і 89-й хв.

У цій грі Мессі випередив легендарного Пеле і став рекордсменом за кількістю голів за південноамериканську збірну. Тепер на рахунку Мессі 79 голів у складі збірної Аргентини, а в короля футболу Пеле - на два менше - 77. Для Мессі це вже була 153-тя гра за збірну. У Пеле таких матчів лише 91.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривдника збірної України спіймали на допінгу - ЗМІ

Збірна Аргентини, набравши 18 очок у восьми матчах, посідає друге місце в турнірній таблиці групи, відстаючи від Бразилії на три очка. Болівія із шістьма - на передостанньому, дев'ятому, місці. Раніше бразильські чиновники зірвали матч Бразилія - Аргентина.

Зараз ви читаєте новину «Мессі перевершив найстаріше досягнення Пеле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі