вівторок, 22 червня 2021 06:52

"Мертві бджоли не гудуть": реакція соцмереж на поразку збірної України від Австрії

"Мертві бджоли не гудуть": реакція соцмереж на поразку збірної України від Австрії
Андрій Ярмоленко був одним із найкращих гравців проти Австрії. Фото: Gettyimages.com

У матчі третього туру Євро-2020/21 збірна України мінімально програла Австрії - 0:1.

Долю поєдинку вирішив кутовий в середині першого тайму.

Gazeta.ua зібрала реакцію соцмереж на поразку команди Андрія Шевченка.

Журналіст сайту "Футбольний клуб" Ігор Лінник пише про погану фізичну форму гравців збірної.

"Мертві бджоли не гудуть ...

Питання №1- чим вони займалися на зборах?"

Футбольний блог Роман Бебех пише, що Україна грала проти команди Бундесліги. Склад австрійців складається із гравців німецького чемпіонату.

"У нас мало хто знає рівень Бундесліги, а це рахуй збірна Австрії, тому очікували виносу вперед ногами суперника".

Збірна України поступилася супернику по всі компонентах, вважає експерт Євген Левченко.

"Повне розчарування ... не результатом, а грою. Сьогодні ми виглядали беззубо, на тлі окриленої Австрії. Так, я розумів, що ми можемо програти, але не думав, що так безславно. Програли дуелі, центр поля, підбори. Плюс провали, недобігання, скутість. Назад у минуле…"

Збірній України не вистачало Тараса Степаненка

Футбольний аналітик Вадим Лукомський вважає, що Україні важко без опорника "Шахтаря"

"На Україну в захисті боляче дивитися кожен раз, коли не грає Тарас Степаненко".

Журналіст телеканалу "Київ" Руслан Свірін вважає, що збірну просто переоцінили.

"Україна - Австрія 0:1. Зрештою, нічого особливого не відбулося. Проти жовто-синіх зіграли хлопці, які теж тямлять у футболі. Дарма хіба левова більшість австрійців представляють клуби бундесліги? Така гра не влаштовує, нема чого робити з такою грою на чемпіонаті. Просто навколо команди дуже великі хвилі сподівань здійняли. Дуже багато розголосу. Сучасний світ медіа, відкритості і доступності блогерів і соцмереж, нав'язливої реклами з усіх шпарин цьому сприяє. А гра не завжди відповідає очікуванням рекламістів і вболівальників. Але нічого, почекаємо завершення боротьби в інших групах. Тепер ми залежні від збігу обставин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому збірна України провалила матч проти Австрії

Головний редактор сайту "Динамо" Кирило Крижанівський відмічає, що збірна України ще має шанси на вихід в 1/8 фіналу.

"Краще потрапити під італійський каток в 1/8 фіналу, але з честю і високо піднятою головою, ніж виглядати клоунами, які катають на нічию і можуть отримати (в теорії) легший варіант.

Україна провела дуже слабкий матч. Таке враження, що ніхто не очікував, що австрійці самі захочуть бути господарями своєї долі і попруть вперед. Ну і загальний рівень готовності нашої команди (тактичний, фізичний) - просто катастрофа.

Але завдяки дикому регламенту Євро ми все ще може зіграти в плейоф. Мало того, шанси не катастрофічно низькі, а дуже навіть реальні, але ось почуття гордості це очікування зовсім додає".

Шевченко почав передчасно підготовку до Євро

Заступник головного редактора "Трибуни" Олександр Сажко вважає, що збірна провела передчасні збори перед турніром.

"В нас була можливість раніше за всіх закінчити сезон для більшості гравців. І вибір був між дати їм коротку відпустку, щоб відновитись, або зібрати на додатковий збір, поки всі інші гравці збірних ще грають в клубах. Тренерський штаб обрав другий варіант. Зібрали всіх через день після фіналу Кубка, навантажили по два тренування в день.
Тоді я зазначив, що якщо збірна не буде потужно бігати на Євро, то буде за що критикувати тренерів. Вони самі дали привід цим додатковим і нестандартним збором. Намагались обдурити долю, коли інші команди просто прийняли ситуацію як є".

Італійський скаут Алекс Великих критикує команду Шевченка.

"Дуже, дуже і дуже погано фізично, тактично і психологічно готова ця команда!"

Нідерланди виграли нашу групу. Команда Франка де Бура набрала дев'ять очок. Австрія із двома перемогами стала другою. Україна здобула тільки одну перемогу та займає третє місце. Північна Македонія очок так і не набрала.

Тепер доля збірної України залежить від інших команда. Національній команді потрібно потрапити у чотири найкращі команди, які зайняли треті місця у своїх групах.

Зараз ви читаєте новину «"Мертві бджоли не гудуть": реакція соцмереж на поразку збірної України від Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі