субота, 03 липня 2010 13:56

Меркель зробила прогноз на матч Аргентина - Німеччина

Меркель зробила прогноз на матч Аргентина - Німеччина

Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель дала точний прогноз на матч 1/4 фіналу чемпіонату світу з футболу між німцями і аргентинцями. Меркель передбачила перемогу збірної Німеччини з рахунком 2:1, відзначивши, що гра буде важкою. Канцлер дала свій прогноз 2 липня в ефірі телеканалу RTL, повідомляє Associated Press.

Меркель додала, що для перемоги у футболістів збірної Німеччини повинні бути "міцні нерви і швидкі ноги". Федеральний канцлер особисто відвідає матч Аргентина - Німеччина, який відбудеться 3 липня в Кейптауні. У ході поїздки в ПАР вона також зустрінеться з президентом цієї країни Джейкобом Зумою.

Гра між аргентинцями і німцями розпочнеться о 17:00 за київським часом і буде показана в прямому ефірі на каналі ICTV. Чотири роки тому на чемпіонаті світу в Німеччині ці команди також зустрілися в 1/4 фіналу. Тоді основний і додатковий час завершилися внічию (1:1), а в серії пенальті перемогу здобули німці.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Меркель зробила прогноз на матч Аргентина - Німеччина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі