субота, 12 червня 2021 12:04

Мер Торонто підняв прапор ненависного клубу

Мер Торонто підняв прапор ненависного клубу
Мер Торонто виконав обіцянку. Фото: twitter

Мер Торонто Джон Торі виконав умови програного спору з мером Монреаля Валері Плант і підняв прапор "Монреаль Канадієнс" над будівлею мерії міста Торонто.

Перед першим матчем серії "Торонто" - "Монреаль" мери посперечалися на результат серії першого раунду плей-оф Кубка Стенлі між командами з їхніх міст.

"Вперше за 42 роки "Торонто Мейпл Ліфс" і "Монреаль" зустрічаються в плей-оф Кубка Стенлі. Радий укласти парі з мером Монреаля Валері Плант", - написав тоді Торі в "Twitter".

За умовами суперечки кожен мер повинен був пожертвувати 500 доларів в благодійний фонд своєї команди. Мер міста, що програло, повинен був пожертвувати додатково 500 доларів на благодійність команді-переможцю.

Також в мерію переможця має бути відправлено краще місцеве пиво і продукти. Мер, який програв парі, повинен підняти прапор команди-переможниці над будівлею адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найтитулованіший клуб НХЛ вийшов до півфіналу Кубка Стенлі

Раніше "Монреаль" в першому раунді Кубка Стенлі обіграв "Торонто" - 4:3. У другому раунді "Канадієнс" розгромили "Вінніпег" - 4:0. Канадські клуби не вигравали Кубок Стенлі з 1993 року. "Монреаль" 24 рази вигравав Кубок Стенлі. "Торонто" – 13 разів.

Зараз ви читаєте новину «Мер Торонто підняв прапор ненависного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі