вівторок, 25 жовтня 2011 09:44

"Мені привиділися чотири Златана Ібрагімовича на різних ділянках поля" - Гаттузо

"Мені привиділися чотири Златана Ібрагімовича на різних ділянках поля" - Гаттузо

Півзахисник італійського "Мілана" Дженнаро Гаттузо розповів про те, що стало причиною важкого очного захворювання, яке було виявлено у нього після поєдинку стартовому турі серії А з "Лаціо" (2:2).

Нагадаємо, в середині першого тайму чемпіон світу 2006 року зіткнувся з партнером по команді Алессандро Нестою і через деякий час був замінений. Незабаром у Гаттузо діагностували параліч шостого зорового нерва - захворювання, пов'язане з порушенням функцій черепних нервів, які відповідають за рух очей. Параліч подібного роду важко піддається лікуванню.

"Зіткнення не було причиною травми. Це був лише інцидент, який допоміг мені виявити наявність серйозної проблеми з оком, - сказав Гаттузо на прес-конференції в Мілані. - Ті 20 хвилин, які я відіграв у матчі з "Лаціо", стали справжнім кошмаром.

Я був наче п'яний, і в один момент мені привиділися чотири Златана Ібрагімовича на різних ділянках поля. На жаль, внутрішній голос казав мені йти вперед до кінця. Слава богу, все закінчилося в момент зіткнення з Нестою", - додав він.

Гаттузо також заявив, що не має наміру завершувати кар'єру в зв'язку з існуючою проблемою зі здоров'ям і зробить все можливе для того, щоб повернутися на поле.

Зараз ви читаєте новину «"Мені привиділися чотири Златана Ібрагімовича на різних ділянках поля" - Гаттузо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі