вівторок, 05 травня 2009 12:26

Мексиканський футболіст плюнув у суперника "вірусом свинячого грипу" (ВІДЕО)

Мексиканський футболіст плюнув у суперника "вірусом свинячого грипу" (ВІДЕО)

Захисник мексиканської команди "Чівас" Ектор Рейносо плюнув в обличчя аргентинському нападаючому Себастьяну Пенко, який виступає за чилійський клуб "Евертон", під час футбольного матчу, загрожуючи суперникові заразити його свинячим грипом.

Я тебе заразив свинячим грипом, тепер він є і у тебе

Інцидент відбувся напередодні в Чилі в ході зустрічі в рамках Кубка Лібертадорес, яка закінчилася з рахунком 1:1. Після порушення правил на полі між гравцями відбулася суперечка. Рейносо підійшов до Пенко, відкашлявся, а потім зібрав мокроту і плюнув йому в обличчя. "Я тебе заразив свинячим грипом, тепер він є і у тебе", - заявив аргентинцеві мексиканець, який, за заявами медиків, не хворий на грип.

Арбітр матчу з Аргентини Ектор Балдассі повідомив після його закінчення, що не відмітив інциденту. Сам Рейносо так пізніше пояснив свою поведінку: "Я, звичайно, був не правий, але в ході боротьби важко себе контролювати. До того ж мені набридло, що нас, мексиканців, зараз у виїзних матчах називають не інакше як прокаженими".

Раніше Колумбія заборонила мексиканським футбольним клубам проводити домашні матчі 1/8 фіналу Кубка Лібертадорес на своїй території через загрозу зараження свинячим грипом.

У самій Мексиці 176 матчів в чотирьох дивізіонах відбудуться при порожніх трибунах. Минулого тижня подібне правило торкнулася тільки трьох матчів першого дивізіону. Як компенсація уболівальники побачать шість матчів вищої ліги по державному телебаченню. Зазвичай футбол в Мексиці показують по платному кабельному каналу.

За матеріалами sport.oboz.ua, rian.ru

Зараз ви читаєте новину «Мексиканський футболіст плюнув у суперника "вірусом свинячого грипу" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі