четвер, 10 лютого 2011 13:35

Матч Швеції з Україною закінчився скандалом для Ібрагімовича

Матч Швеції з Україною закінчився скандалом для Ібрагімовича

У стані збірної Швеції розгорається неабиякий скандал через неналежну поведінку головної зірки скандинавської команди, нападника "Мілана", Златана Ібрагімовича.

У фінальному матчі міжнародного турніру "Cyprus Cup" форвард збірної Швеції був замінений після першого тайму, після чого він, не дочекавшись закінчення зустрічі, залишив розташування збірної і відлетів до Мілана.

За словами менеджера шведської збірної Ларса Ріхта, тренерський штаб "Tre Kronor" залишився вкрай незадоволеним таким ставленням Златана до збірної: "Ймовірно, "Мілан" для нього важливіший, ніж залишатися зі збірною".

Сам 29-річний нападаючий італійського "Мілана" і збірної Швеції пояснив свій вчинок тим, що він дуже втомився після останніх матчів у Серії А і ледве-ледве пересувався полем у поєдинку з Україною, тому йому дуже необхідний відпочинок.

Нагадаємо, збірна України перемогла команду Швеції у фінальному матчі міжнародного турніру "Cyprus Cup". Основний час матчу завершився внічию 1:1, а в серії пенальті точнішими виявилися українці - 5:4.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Матч Швеції з Україною закінчився скандалом для Ібрагімовича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі