субота, 13 лютого 2010 10:48

Матч "Шахтар" - ЦСКА скасували через негоду (ФОТО)

Перед початком зустрічі "гірників" з московським ЦСКА в Марбельї розбушувався справжній ураган. Сильна злива і "Копенгаген" з "Оденсе", які билися за 3-е місце "Копа дель Сол", привели поле стадіону "Спортивного союзу Марбельї" в абсолютну непридатність.

Суддівська бригада, яка обслуговувала фінальний поєдинок, проінспектувала газон, після чого надала тренерам ЦСКА і "Шахтаря" право вибору: грати або не грати. Мірча Луческу і Леонід Слуцький, порадившись, вирішили все-таки зустріч не проводити, оскільки в таких умовах виникає додатковий ризик травмувати футболістів. Природно, напередодні єврокубкових поєдинків травми не потрібні жодній з команд.

Відміна матчу стала справжнім ударом для організаторів "Копа дель Сол", організаторів трансляцій і особливо футболістів обох команд.

Переносити поєдинок не будуть, оскільки 13 лютого і "Шахтар", і ЦСКА залишають Марбелью. Як тільки це стало зрозуміло, у всіх виникла одна і та ж думка: трапився серйозний футбольний казус - турнір без фіналу, без жирної крапки. Втім, вихід знайшовся швидко: ухвалено рішення вважати переможцями першого "Копа дель Сол" обидві команди. "Шахтар" і ЦСКА розділили перше місце і, відповідно, призовий фонд. Грошові премії за 1 і 2 місця, сплюсували і поділили порівну між командами. Кожній дісталося по 500 000 шведських крон (приблизно 70 000 доларів).

І "Шахтар", і ЦСКА отримали чеки-сертифікати. Правда, заготовили їх заздалегідь, коли подібний результат подій і не снився. Тому організаторам турніру "Копа дель Сол" довелося ручкою перекреслити друкарський напис і вписати новий розмір призу в грошовому еквіваленті.

За матеріалами ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Матч "Шахтар" - ЦСКА скасували через негоду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі