вівторок, 08 серпня 2023 14:49

Матч Ліги чемпіонів перенесли після смертельних заворушень фанатів

Матч Ліги чемпіонів перенесли після смертельних заворушень фанатів
В Афінах вбили грецького вболівальника. Фото: eastnews.ua

УЄФА відреагував на загибель грецького уболівальника перед третім кваліфікаційним раундом Ліги чемпіонів між афінським АЕКом і загребським "Динамо".

Матч АЕК – "Динамо Загреб" 12 серпня не відбудеться, йдеться на сайті "Динамо".

Гра мала пройти на стадіоні "Агіа Софія" у передмісті Афін.

Перед матчем пройшли масові сутички фанатів обох команд. Напередодні близько 200 уболівальників "Динамо" напали на фанатів АЕКа у районі домашньої арени. Від ножових поранень загинув уболівальник "жовто-чорних".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкий переляк. УЄФА повідомила про покарання "Фенербахче" за вигуки про Путіна

Фанати цих команд ворогують через ідеологію. Ультрас АЕКа традиційно ліві. А учасники загребського фанатського об'єднання Bad Blue Boys дотримуються правих поглядів та дружать з грецьким грандом "Панатінаїкосом".

"Динамо Загреб" засудило бійку в Афінах. Команда висловила співчуття родині загиблого фаната та закликала власних уболівальників не приїжджати до Греції.

Збірна України з футболу в оновленому рейтингу ФІФА піднялася на шість сходинок і тепер займає 24 позицію.

Це стало найкращим показником "жовто-синіх" за останні два роки. В активі нашої команди 1541.25 бала, що на 11.21 пункту більше, ніж у попередньому рейтингу від 6 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Матч Ліги чемпіонів перенесли після смертельних заворушень фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі